dissabte, 17 de setembre del 2011

Etapa 1: cotxe i prèvia

El dia ha començat molt d'hora. Molt. La melodia de l'alarma, estranya perquè encara no l'he personalitzat, m'ha tret del llit a un quart de sis.
A les 06:06 entràvem a la carretera per a fer els 840 km que ens separen de l'inici de l'aventura Fins a Fisterra, a Ponferrada.
La previsió és arribar-hi a quarts de quatre, per a poder fer l'etapa prèvia de 22 km fins a Villafranca del Bierzo, sortint a quarts de sis i arribant en tots els casos abans de les set.
També teníem previst aturar-nos a dinar a León, però res d''això ha passat.
Els kilòmetres han anat caient ràpida i còmodament, de tal manera que hem avançat tots els horaris i passos previstos, i quan era l'hora de dinar (les 13:30) ja érem, aparcats, a la vora de l'Estació de Trens de Ponferrada, fi del trajecte en cotxe.
Dinar, descarregar bicicletes, muntar les bosses, equilibrant pesos (collons com pesen!) i etapa prèvia. 22 km força plans però amb vent en contra.
A les cinc de la tarda ja érem a Villafranca ocupant la nostra llitera, a l'alberg Ave Fènix, una casa antiga força cuidada, custodiada per hippies de diferents nacionalitats. Té molt d'encant i l'ambient és fantàstic, com el preu, 5 euros la nit.
Dutxa i caminada pel poble, cervesa inclosa.
Sopar a 10 euros, molt bo, i mirant el 8 a 0 del Barça amb l'Osasuna. Espectacular!
Demà tenim etapa reina. Sabrem com estem de forces i sabrem el que caldrà patir els propers 4 dies.

Salut!

P.D. M'he adonat que el bloc, amb la Black, no és molt pràctic. Intentaré fer la crònica diària, però les piulades al Twiter, són molt més pràctiques, i penjar-hi fotos, també. Si voleu seguir-ho: @tonipalmes o #finsafisterra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada